Заголовки новин :
Home » , » Секрет успіху мільйонері: Вважайте, що працюєте тільки на себе

Секрет успіху мільйонері: Вважайте, що працюєте тільки на себе

пʼятницю, 1 березня 2013 р. | 04:54

Хочете стати мільйонером? Брайан Трейси теж хотів стати мільйонером, для цього він п'ятнадцять років вивчав, в чому секрет успіху мільйонерів, котрі самі заробили свої мільйони з нуля.

Він виявив певні закономірності в поведінці багатьох людей і систематизував їх в 21 секрет успіху. Свою книгу Брайан Трейсі так і назвав "21 секрет успіху мільйонерів". Брайан Трейси застосував на практиці ці секрети успіху, і в підсумку став мільйонером. Брайан Трейси зміг, зможете і ви!

Покладіть на себе повну відповідальність за все, що ви зробили перш, ким є зараз і ким станете коли-небудь. Перестаньте шукати виправдання, або звалювати на інших провину за будь-які свої проблеми чи недоліки. Припиніть скаржитися на те, що вам не до душі. Відмовтеся від звички критикувати інших людей за що завгодно.Ви і тільки ви несете відповідальність за все. Якщо у вашому житті є щось, чим ви незадоволені, то змінити це - ваша і виключно ваше завдання. Ви відповідаєте за все.

Велика помилка дотримуватися думки, ніби ви працюєте на когось іншого, а не на самого себе. Ви завжди працюєте тільки на себе. Ви завжди перебуваєте президентом власної корпорації по наданню собі особистих послуг незалежно від того, де знаходиться в даний час ваше робоче місце.

Замість того щоб чекати, коли відбудуться певні події, ви змушуєте події траплятися. Ви розглядаєте себе як господаря власного життя .Ви вважаєте себе повністю відповідальним за своє фізичне здоров'я, фінансове благополуччя, кар'єру, взаємини і спосіб життя.

Відповідальні люди орієнтовані на результат. Їм завжди притаманний високий рівень ініціативності. Вони добровільно беруться за непрості завдання і завжди просять про те, щоб їм надавали якомога більше відповідальності. У результаті ці люди стають у своїх організаціях найціннішими і шанованими співробітниками. Вони безперервно готують себе до майбутнього заняттю таких постів, де більше повноважень і вище відповідальність. Ви повинні надходити точно так само.

Перерахуйте свої улюблені виправдання, чому ви не віддані всією душею справі досягнення своїх фінансові цілей. Чи є у вашому житті щось чи хтось, кого ви звинувачуєте в стримуванні вашого розвитку?Яким би не був ваш відповідь, приймайте на себе всю повноту відповідальності за власне життя і сьогодні ж починайте діяти!
Поділитись :

0 коментарі:

Прокоментувати

вислови свою думку

Цікаві пропозиції

 
Створенно : ТребаСАЙТ
Copyright © 2013. PROгроші - All Rights Reserved
Design by hitsik