Заголовки новин :
Home » , , , » Де взяти кредит для відкриття власної справи: 10 правил

Де взяти кредит для відкриття власної справи: 10 правил

неділя, 17 лютого 2013 р. | 14:25


Найважливіше завдання починаючого бізнесмена пошук фінансових ресурсів, простіше кажучи, де взяти кредит для відкриття власного бізнесу...

КРЕДИТУВАННЯ В БАНКАХ. ПРАВИЛА, ЯКІ ПОВИНЕН ЗНАТИ КОЖЕН ПІДПРИЄМЕЦЬ

1. Правило

Якщо ви створюєте нову фірму і маєте намір брати кредити , варто оцінити можливості банку вже в момент відкриття розрахункового рахунку. На жаль, абсолютно достовірних орієнтирів для цього немає. Тому найнадійніший спосіб - прислухатися до рекомендацій колег по бізнесу.

2. Правило

Як правило, банки кредитують тільки постійних клієнтів. Випадки, коли кредит отримує компанія, яка складається на розрахунково-касовому обслуговуванні в іншому місці - виняток. Для цього позичальнику доведеться погодитися на високу процентну ставку і надати надійне забезпечення. Банк легко може списати гроші з рахунку фірми, яка постійно працює з ним. А від позичальників з боку він вимагає додаткових гарантій. Звідси висновок: у компанії, яка б показала високі поточні обороти за рахунком, більше шансів отримати кредит, ніж у фірми, що здійснює більшість угод за готівку.

3. Правило

Будь-який кредитний договір така ж операція, як всі інші комерційні операції. Тому для одних клієнтів банк встановлює більш низькі ставки, для інших більш високі. Від чого це залежить? 

По-перше, від Вашої кредитної історії. Якщо ви вже не раз займали гроші у цього банку і акуратно їх повертали, то ви можете запропонувати йому понизити відсотки, мотивуючи це високою надійністю своєї компанії.

Друге, важливий термін кредитування. Зазвичай невеликі підприємства залучають позикові кошти на період не більше року. У середніх банках, в які вони найчастіше звертаються, закономірність така: найнижчі ставки по кредитах, які повертаються протягом одного кварталу. 

По-третє, вирішальну роль відіграє забезпечення, яке пропонує позичальник під свої зобов'язання.

Краща застава - ліквідна нежила нерухомість або цінні папери. Можна закласти особисті коштовності або машину, але оцінені вони будуть, за рідкісним винятком, невисоко. Якщо закладається квартира, важливо, щоб у ній не числилося прописаних мешканців. Можливий товарний заставу. Але такий варіант проходить тільки у фірм, які користуються особливою довірою.

Нарешті, банкіри обов'язково звернуть увагу на поточний оборот Вашої компанії. Доведеться довести, що у Вас достатньо коштів для обслуговування кредиту. А при повній довірі гроші можуть бути видані навіть під оборот підприємства. Реально отримати суму, складову з 50% до 65% місячних надходжень на розрахунковий рахунок.

4. Правило

Важливо пам'ятати, що отримання кредиту пов'язане поруч накладних витрат: доведеться заплатити за відкриття та обслуговування позикового рахунку, за оцінку і страхування застави. Тому, щоб зрозуміти, наскільки насправді вигідний кредит, потрібно визначити так звану ефективну ставку кредитування. Розраховується вона за формулою: (сума всіх витрат, пов'язаних з отриманням, обслуговуванням кредиту / сума кредиту) * 100%. Ефективна така ставка, яка дозволяє отримати з кредитних грошей дохід.

5. Правило

Стандартний термін, який йде на отримання кредиту - місяць-півтора. Ви укладетеся в ці часові рамки, якщо швидко і грамотно підготуєте всі документи.

6. Право

Постійно підкреслюйте перспективність свого проекту. Ніколи не кажіть, що без цього кредиту ваше підприємство очікує крах. Ніхто не буде інвестувати в вмираючий бізнес. Крім того, велике значення має красиво складений бізнес-план. Не варто робити його довгим, головне - закласти в нього достатньо оптимістичні цифри і подати їх за всіма правилами, що прийняті у банкірів.

7. Правило

Будьте готові до того, що кредитний інспектор попросить показати документи, що відображають реальний оборот підприємства. Якщо цифри, що фігурують в офіційному балансі, будуть занадто малі, кредит Ви не отримаєте. Річна виручка від реалізації продукції не повинна бути менше суми, яку ви займаєте. Тому, Вам просто необхідно вести управлінський облік, що дозволяє оцінити результати своєї діяльності.
Причому ця вимога поширюється і на ті малі підприємства, які користуються спрощеною системою оподаткування.

8. Правило

На сьогоднішній день, щоб отримати кредит у банку , необхідно ліквідне заставне забезпечення у два рази перевищує суму кредиту.

Бізнесмену-початківцю може допомогти тільки держава через Фонди підтримки малого підприємництва, основними напрямками діяльності яких є:
  • фінансова підтримка підприємств малого бізнесу; 
  • реалізація державних програм підтримки малого підприємництва; 
  • формування інфраструктури підтримки малого бізнесу; 
  • інформаційно-консультаційна діяльність.

Фонд по відношенню до банків має ряд переваг:
  • більш лояльний підхід до оцінки фінансового стану та заставного забезпечення; 
  • фонд не буде банкрутити підприємство, а надасть можливість погашення кредиту;

ЯК ПОВОДИТИСЯ З БАНКІВСЬКИМИ ПРАЦІВНИКАМИ, ЩОБ ОТРИМАТИ КРЕДИТ


Так чи інакше, спілкування з банком, як джерелом коштів для розвитку бізнесу, Вам не уникнути. Як поводитися з банківськими працівниками? Нижче наведені поради, можливо, допоможуть Вам у нелегкій, але дуже важливому процесі - отриманні кредиту .

ДІЮЧИЙ БІЗНЕС

Перед тим, як просити кредит у банку (банкіра), потрібно вже мати хоча б маленький, але діючий бізнес. Слова «кредит на розширення діючого бізнесу» звучать для банкіра, як музика. До того ж діючий бізнес дасть вам додаткові документи.Припустимо, ви займаєтеся виробництвом виробів народних художніх промислів на дому і постійно здаєте їх в декілька магазинів і фірм. Чому б не укласти договір з цими фірмами на рік вперед про передбачувані обсяги постачань? Крім того, для банкірів має значення оцінка ваших досягнень компетентними особами, тому, маючи реальні результати праці, ви можете починати приймати участь у професійних конкурсах з метою отримання відповідних сертифікатів «краща пральня району», «кращий магазин роки», «товар року». А якщо у вас є попередні договори з покупцями приладу - обов'язково укладіть їх у письмовій формі і надайте їх копії в банк - банк має право бачити, які реальні перспективи плануються у вашій діяльності.

ДОГОВІР НА ПОСТАЧАННЯ І ЗБУТ

З першого правила випливає правило 2: в пакет документів, необхідний для розгляду вашого питання на кредитному комітеті, необхідно надати договори на постачання та збут. Банкіри люблять договору, майте це на увазі. Якщо серед ваших контрагентів будуть «відомі бренди», то це великий плюс.

Зберіть інформацію про БАНК

Ретельно готуйтеся до зустрічі з особою, яка приймає участь «в процесі» отримання кредиту. Постарайтеся більше дізнатися про банк, його офіційної і неофіційної історії, про те, хто є формальним і дійсним господарем. Навіщо вам це потрібно? Наприклад, якщо банк є регіональною філією загальноросійського банку, то навряд чи його «посаджені керівники» мають право видавати ризиковані кредити і приймати прикордонні рішення. Швидше за все, вони діють у суворо окреслених рамках, а значить, якщо і можуть видати кредит, то тільки при ідеальних умовах: стабільно працюючому заводу, який готовий закласти нерухомість, верстати, обладнання.

DRESSCODE

Зверніть увагу на свою «форму одягу». Майка і шорти, навіть у літній час, неприпустимі. Неприпустимі також золоті хрести і ланцюги в палець завтовшки, зайва кількість біжутерії. У більшості випадків вітається строгий стиль. Вкрай небажані джемпери, спортивний одяг. Якщо ви маєте звичайний бізнес, не пов'язаний з дизайном або шоу-бізнесом - найкраще прийти в діловому костюмі строгого тону, чоловікам обов'язковий краватку. Для людей творчих професій припустимі яскраві дизайнерські елементи одягу, але загальний діловий стиль повинен зберігатися. Особливу увагу приділіть взуття, кейсу або папці для документів, ручці. Вони повинні бути новими і відповідними нагоди. Якщо ваш годинник, мобільний телефон та інші аксесуари давно застаріли і пошарпалися, краще не беріть їх із собою взагалі, то ж стосується і дамських прикрас - краще не надягати їх зовсім, ніж прийти в дешевої пластмасовою біжутерії.

ПОГОДЖУЙТЕСЯ

Якщо в останній момент (перед кредитним комітетом) вам скажуть, що не вистачає якого-небудь документа або довідки, то - погоджуйтеся. Погоджуйтеся, як погоджувався головний герой в чудовому радянському кінофільмі «Единственная». В рамках розумного, зрозуміло.

«НЕ СИЛЬНО Й ХОТІЛОСЯ»

Розмовляючи з банкіром, намагайтеся вибудувати розмову так, щоб переконати його в тому, що і без його кредиту ви не потонете в пучині бізнесу, що гроші вам потрібні для розширення бізнесу, щоб реалізувати давно задумані плани - просто швидше, ніж це можна було б зробити без фінансових вливань.

МАКСИМУМ ТЕРМІНІВ

Розповідаючи банкірові про свої плани, незайве до місця використовувати яку-небудь професійну термінологію, з якою працівники банку не знайомі.

ШУКАЙТЕ «крайнього»

Майте на увазі той факт, що від вас зажадають така безліч довідок, що інформація в одних довідках може суперечити іншим. Якщо таке трапиться, звинувачуйте у всTм підлеглих або чиновників, які ці довідки виписали. Переконуйте банк, що це не підробка, а прикра помилка, непорозуміння.

Демонструє відкритість

Переконуйте банк, що ви «відкриті» перед ним - в усіх відношеннях. Перш за все, в фінансових.

Маніпулюйте

Маніпулюйте банкірами. Знайдіть їх слабкі сторони. Дізнайтеся, що їх цікавить в цьому світі. Намагайтеся підлаштуватися під них. Якщо у вас недостатньо досвіду, то рекомендуємо прочитати наступні книги: Бредемайер К. «Чорна риторика: влада і магія слова» або Сидоренко Є.В. «Тренінг впливу й протистояння впливу».

Обіцяйте

Обіцяйте. Не соромтеся обіцяти. Обіцяйте, що при благополучному збігу обставин-в загальному, все, що завгодно - але це повинно бути схоже на правду. Зрештою, це робота банкіра - позичати під мрії, але ці мрії повинні бути дуже близькі до реальності, вони повинні бути схожі на плани.

Задавати питання

Не соромтеся задавати питання. Це допоможе вам зрозуміти, що ви робите не так і вчасно скорегувати поведінку.Банкіри застосовують одну просту технологію - вони можуть годинами слухати те, що ви говорите, дуже уважно і зацікавлено, все «мотати на вус», і так до тих пір, поки ви не вибовкав всі свої проблеми і сумніви - що й потрібно було довести. Замість цього намагайтеся втягнути банкіра в розмову - тоді він мимоволі почне допомагати вам, та й сам, наводячи приклади до своїх відповідей, мимоволі підкаже вам, що він хотів би почути від вас в ідеалі. Не намагайтеся заповнити всі мовчазні паузи, бо слово - срібло, а мовчання золото, за яким ви і прийшли. А своїм мовчанням спокійний банкір завжди доб'ється від нетерплячого підприємця того, чого чекає: поки ви бовкне зайвого, а саме - правду. А правда підприємницької житті не завжди годиться в заставу.

ДАЙТЕ МОЖЛИВІСТЬ ЗАРОБИТИ

Банківські службовці - теж люди, а люди люблять гроші. Вони завжди не проти заробити на своїх клієнтах. Спочатку ускладнити їм життя, а потім допомогти вирішити їм проблему. Наприклад, при розгляді вашого бізнес-плану вам запросто можуть сказати: «Ви проводили розрахунки в програмі« Project expert », а нам потрібно в« Альт-інвест ». Ну, зрозуміло, я зможу вам допомогти - Відмінно! Нехай у складанні бізнес-плану, у підготовці економічного обгрунтування під кредит, вам допомагає безпосередньо ваш кредитний інспектор або уповноважена ним особа.

ЗВЕРТАЙТЕСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ

Якщо в банку вам створюють проблему, то знайдіть можливість поцікавитися у що створює труднощі, а чи не можна це вирішити (спростити) за певних умов. Не соромтеся запитати: «Якщо Ви не можете, то - до кого Ви порекомендуєте звернутися?».
І - остання порада. Більшого цинізму І ВІРИ В СЕБЕ!
Поділитись :

38 коментарів:


  1. Ви знаходитесь в необхідності даного виду кредиту чи ні?
    Як терміново потрібен кредит, щоб зміцнити свої борги?
    Вам потрібен бізнес-кредит на автомобіль або платити за рахунками?
    Зв'яжіться з нами сьогодні і отримати кредит вам потрібно. *
    * Контактна адреса електронної пошти: Rafealjeffreyloanfirm@gmail.com
    позичальники деталі
    ім'я:
    країна
    Адреса:
    Номер Телефону:
    Необхідна кількість:.
    тривалість:
    записи
    Стать: *
    * Генеральний директор / Email: Rafealjeffreyloanfirm@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  2. BE CAREFUL FOLKS ONLINE LOAN SCAMS ARE REAL. Do you need a legitimate and trusted Loan company/Lender? Be wary of any lender from West Africa, Singapore and India. I am Stephanie Williams and a citizen of the USA; currently I am 47 years of Old and work as a Registered Nurse in a prestigious Hospital here in the States. My candid advice is to inform everyone about my dealings with a sincere/honest loan company. I have been scammed out of my hard earned money by other fake lenders and was hopeless and didn't know who to believe, until I contacted CHESHIRE LOAN COMPANY LTD located in both the USA & UK and they did fulfilled their promises based on our signed loan contract by putting a great smile on my face by transferring me the loan I applied for. Anyone of you that have also been a victim of scam, you should bother no more because, I honestly believe that the only lender you can trust here is CHESHIRE LOAN COMPANY LTD. Their contact email: contacto@cheshireloancompany.com or Skype: cheshireloan.company for more detailed information on how to get a loan from them.

    ВідповістиВидалити
  3. Ви шукаєте кредит? ви перебуваєте в правильному місці для кредитних рішень прямо тут! Global Finance Limited видають кредити компаніям і фізичним особам за низькою і доступною відсотковою ставкою 2%. будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті через camilapedro93@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  4. Хорошего дня,

    Каждый, кто вам срочно нуждается в кредите для финансирования вашего бизнеса, создания компании или удовлетворения ваших потребностей, FRED LARRY LOAN COMPANY, всегда готов помочь вам, когда все надежды уйдут.

    Получение законного кредита всегда представляло собой огромную проблему для лиц, имеющих финансовые проблемы и нуждающихся в решении этого вопроса. Вопрос о кредите и залоге - это то, за что люди всегда беспокоятся о поиске кредита у законного кредитора. Но мы сделали эту разницу в кредитовании с доверием. Мы предоставляем кредит в диапазоне от 500 000 до 500 000 000 000 долларов США; Мы зарегистрированы, гарантированы и сертифицированы государством, на международном уровне Fred Larry Loan Company - это решение всех ваших финансовых проблем, наши кредиты легкие, дешевые и быстрые, и мы предоставляем кредиты частным лицам, компаниям, учреждениям, бизнес-организациям и людям Все виды по всему миру.

    Наши услуги включают следующее:

    Кредиты для любых целей и целей,

    Нет социального обеспечения и проверки кредита, 100% гарантия. Все, что вам нужно сделать, это сообщить нам, что вы хотите, и мы обязательно воплотим вашу мечту. (FRED LARRY LOAN COMPANY). Говорит ДА, когда ваши банки говорят «НЕТ». Свяжитесь с нами сегодня для этой суммы кредита, которую вы требуете, в соответствии с вашим бюджетом,
    Получите кредит сейчас с процентной ставкой 3%.
    Напишите нам по электронной почте (fredlarryloanfirm@gmail.com)

    ВідповістиВидалити
  5. Здравейте
     Всеки, който вижда това по целия свят, има много измамници на този сайт, имам добри новини, които да споделя. Моля, присъединете се към мен, за да сте щастливи и благодарни на компанията заемодател. Току-що получих заем от GLOBAL FINANCE LIMITED, който е легитимен.
     Ето как получавам техните контакти. Видях свидетелството на г-жа Вулан Сари от Румъния в този форум за това как тя получи заем от нея и тя им даде имейл на всички "augustaibramhim11@gmail.com", така че незабавно ги изпратих по имейл и те отговориха на моя имейл, Честно казано Първоначално се уплаших, защото загубих парите си толкова глупаво преди това. Но бях изненадан, че по-малко от 3 часа по-късно, един заем в размер на 52 000 евро, за който кандидатствах, действително се прехвърли в моята сметка.

    Целият процес е прост. И спешни заеми на 2% процент Имам бързо Няма такса. Не е нужен гарант от мен. Досега все още ми е трудно да вярвам, че това е вярно. Мислех, че мечтая, когато имам предупреждение от банката си. Сега сърцето ми се изпълва с радост. Моят обикновен съвет към всеки, който търси истински импулс за получаване на законна сума за заем, за да започнете бизнес или да финансирате проект, е да го изпратите по имейл сега и ще бъдете изненадани колко изненадан съм. Искам да благодаря специално на Августа Ибрамхим, че даде контактите си на този форум.

     И ако ги наричате и получавате заем от тях и това не е всичко, те имат бъдеще, което също така предоставя финансови съвети как да инвестирате кредита си, за да сте сигурни, че никога повече няма да станете бедни в живота си и тази услуга. Безплатно, моля, разпространявайте добрата новина, така че другите да имат полза. Благодаря, изпратете ги по имейл отново ^ "augustaibramhim11@gmail.com"
    ^, Казвам се Джулия Симон Свържете се с мен, това е моят имейл адрес juliasimon460@gmail.com
     Забележка: Всички измамници искат такса за регистрация, бъдете внимателни, всичко е измама. Бог да ви благослови всички
    Благодаря ти

    ВідповістиВидалити
  6. Благодаря на Всемогъщия Бог, че ми даде тази възможност да споделя моето свидетелство, аз съм г-жа Вулан Сари, търси ли заем? Бих искал да донесе това на всички уведомления за заем, за да бъдете предпазливи, защото толкова много фалшиви компании за заем в интернет. Аз бях жертва на фалшива компания за заем 4, загубих толкова много пари, защото търсех заем от фалшива компания за заем, който по-късно разбрах, че са измама. По време на процеса бях арестуван от хората, на които му дължа, защото не можех да се срещна за времето, което обещах да плати, и аз бях арестуван. Току-що излязох от затвора, когато се срещнах с приятел, който ме поглъщаше в кредитор, защото ме убеди, че той получи от него заем, който е GLOBAL FINANCE LIMITED, така че нямам избор да дам съдебен процес, защото трябва да се запозная стандарта на живот и да плащат дълга си и да започнат нов бизнес. Така че получих заем от GLOBAL FINANCE LIMITED без стрес, затова и най-накрая получих заема по банковата си сметка и призовах приятелката си Джулия Симон, че получих заема и също така представих толкова много хора на доброто майка г-жа AUGUSTA IBRAMHIM. Така че и тук реших да споделя моите свидетелства с хора, които се нуждаят от заем, за да не попаднат в ръцете на фалшиви кредитори. Ако имате нужда от вашия заем, свържете се с главния изпълнителен директор на GLOBAL FINANCE LIMITED LOAN г-жа AUGUSTA IBRAMHIM. свържете се с тях по имейл:. augustaibramhim11@gmail.com,. Все още можете да се свържете с мен чрез моя имейл за повече информация относно sariwulan3600@gmail.com. Бог ви помага и бъде много внимателен.

    ВідповістиВидалити
  7. Фінансова позика обмежена для невеликої та великої суми позик на рівні 2%.

    Привіт подайте заявку на позику для фінансування вашого бізнесу, ми пропонуємо всі види кредитів, приватні кредити,
      комерційний та особистий кредит з дуже низькими відсотковими ставками на рівні 2% у період від одного року до 30 років в будь-якій точці світу. Ми пропонуємо кредити від 1000 до будь-якої суми, яку ви просите, зв'яжіться з нами сьогодні, financelimited011 @ gmail..com
    financelimited011@gmail.com.
    Джон Уайт.

    ВідповістиВидалити
  8. Сьогодні найщасливіший день мого життя, тому що всі мої фінансові проблеми вирішені. Цього ранку отримано позику в розмірі 400 000 євро, яку я просив у Turkiye Finans Bank. Ви також можете зв'язатися з Turkiye Finans по електронній пошті: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) (tuerkiyefinansbank@gmail.com)

    ВідповістиВидалити
  9. Добър ден, аз съм регистриран личен кредитор. Ние отпускаме заеми, за да подпомогнем хората, фирмите, които трябва да актуализират финансовото си състояние в целия свят, като минималните годишни лихвени проценти са с ниски до 2% в рамките на една година до 30 години период на изплащане до която и да е част на света. Предоставяме заеми в диапазона от 5 000 евро до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре застраховани, за максимална сигурност е наш приоритет. Заинтересованото лице трябва да се свърже с нас по имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com или info@24hoursloan.online)

    ВідповістиВидалити
  10. Дали ви треба заем?
    Дали сте во финансиска криза или ви требаат пари за да започнете сопствен бизнис? Дали ви треба заем за да го платите вашиот долг или да платите премија или да започнете бизнис? Дали имате низок кредитен рејтинг и имате проблеми да добивате заеми од локални банки и други финансиски институции? Ова е можност за вас да добиете заем од нашата организација. Ние обезбедуваме кредити на физички лица за следните цели и многу повеќе. Лични заеми, проширување на бизнисот, почетни бизниси, консолидација на долгот и тешки пари. Ние обезбедуваме 3% каматна стапка кредити. Контактирајте не преку e-mail: fredmorefinance@gmail.com
    Whatsap: +919654763221

    ВідповістиВидалити
  11. Привіт.
    Чи ви відмовляєтесь від позики підробленої кредитної компанії, Вам потрібна термінова позика, щоб погасити ваші рахунки, Вам потрібні необов'язкові позики, Ви шукаєте комерційну позику? особистий кредит, житловий кредит, кредит на автомобіль, студентський кредит, кредит, консолідація боргу, венчурний капітал тощо. ми відкрили кредитування фізичних можливостей для підприємств та приватних осіб за низькою і доступною процентною ставкою 2% відсоткової ставки. якщо ви зацікавлені в терміновому кредиті? Будь ласка, зв'яжіться з нами сьогодні за допомогою електронної пошти: (ROSELYNJAMES19@GMAIL.COM) та отримайте кредит сьогодні.

    ВідповістиВидалити
  12. Шановні позичальники!

    Ви в будь-яких фінансових труднощах? Ви хочете розпочати власний бізнес? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями у всьому світі з єдиною метою - допомагати бідним та людям у фінансових труднощах життя. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, поверніться до нас з деталями електронної пошти нижче: elenanino0007@gmail.com

    Ім'я:
    Потрібна сума кредиту:
    Тривалість кредиту:
    Номер мобільного:

    Спасибі, і благослови Ти Бог
    ДОВІДКА
    Олена

    ВідповістиВидалити
  13. Земете го вашиот кредит сега во рок од 48 часа


    Добар ден


    Дали сакате да бидете претприемач, да започнете проект или да купите стан или дали сте во финансиски фикс, вашата помош доаѓа сега, дали сте го изгубиле сонот, обидувајќи се да се подготвите, не дозволувајте вашите соништа да умрат, контактирајте го г-дин Фред повеќе, за брз и сигурен заем.


    Ние нудиме овој тип на кредит подолу:


    1 деловен заем

    2. комерцијален

    заем 3. стан

    заем 4. авто

    заем 5. авто кредит итн.


    Ние нудиме заеми за сериозни и искрени клиенти кои се спремни да соработуваат со нас со каматна стапка од 3%, во распон од 100,000.00 до 500,000,000,000.00.


    Контактирајте ни брзо преку нашата е-пошта (fredmorefinance@gmail.com)

    (fredmorefinance@hotmail.com)

    Whatssap број: +919654763221



    Потпишан

    Директор

    Г-дин Фред повеќе

    ВідповістиВидалити
  14. Шановні шукачі кредитів

    Ви в яких-небудь фінансових труднощах? Ви хочете розпочати власний бізнес? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями по всьому світу з єдиною метою допомогти бідним і людям з фінансовими труднощами життя. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, зверніться до нас з наведеними нижче даними електронною поштою: elenanino0007@gmail.com

    Ім'я:
    Необхідна сума кредиту:
    Тривалість позики:
    Номер мобільного:

    Дякую вам і Бог благослови
    Довіра
    Олена

    ВідповістиВидалити
  15. Добър ден,

    Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем за изчистване на вашия дълг? Ще увеличите финансите си? Вие сте бизнесмен, който желае да разшири компанията си. Окуражава се да се свържете с истинския герой, доверие и ефективно кредитиране на заема. Аз съм известен както от отделните лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност.


    УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВА:
    * Лични заеми
    * Бизнес кредити
    *
    Възстановяване * Клиентски заеми
    * Авто кредити
    и др.

    Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79265038734

    Ние сме сертифицирани,
    надеждна, надеждна, ефективна, бърза и динамична.

    На Ваше разположение,
    Г-н Скот
    Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  16. Ви хочете взяти позику і не знаєте, де взяти реальну позику?
    Ви хочете створити бізнес, але у вас немає капіталу?
    Чи потрібно звертатися за кредитом з будь-якої причини?

    Ваша надія, нарешті, тут, оскільки ми надаємо швидкі та надійні позики, наша послуга є 100% справжньою і гарантує вам отримати позику під час подання заявки, будь ласка, зв'яжіться з нами електронною поштою та затвердіть сьогодні за адресою: elenanino0007@gmail.com

    Привітання,
    Олена
    elenanino0007@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  17. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен заем за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас с вашата заявка за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Скот Лари
    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез имейл: accessloanfirm2030@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  18. Добијте го вашиот заем сега во рок од 48 часа
    Добар ден
    Дали сакате да бидете претприемач, да започнете проект или да купите стан или сте во финансиски поправка, вашата помош сега доаѓа, дали го изгубивте вашиот сон, обидувајќи се да се подготвите, не дозволувајте вашите соништа да умрат, контактирајте го г-дин Фред повеќе, за брз и сигурен заем. Ние нудиме ваков вид заем подолу:
    1 деловен трговско работење 3-ри стан
    заем 4. авто
    заем 5. авто заем, итн.
    Ние нудиме заеми за сериозни и искрени клиенти кои се подготвени да соработуваат со нас со каматна стапка од 3%, кои се движат од 100.000,00 до 500.000.000.000,00.
    Контактирајте нè брзо преку нашата е-пошта (fredmorefinance@gmail.com)
    (fredmorefinance@hotmail.com)
    Број на Whatsap: +919654763221
    Потпишан
    Директор
    Г-дин Фред повеќе

    ВідповістиВидалити
  19. Шановні шукачі позик

    У вас є якісь фінансові труднощі? Ви хочете розпочати власну справу? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями у всьому світі з єдиною метою - допомогти бідним та людям з фінансовими труднощами. Якщо ви хочете подати заявку на отримання позики, поверніться до нас з деталями нижче електронною поштою: elenanino0007@gmail.com

    Ім'я:
    Необхідна сума позики:
    Тривалість позики:
    Номер мобільного:

    Дякую і Бог благослови
    КОНФІДЕНЦІЯ
    Олена

    ВідповістиВидалити
  20. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити
  21. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    ВідповістиВидалити
  22. Казвам се АНТОНИЯ БОГОМИЛА, днес съм свидетелство. Страдате ли финансово или имате нужда от спешни пари, за да платите сметките си? не се притеснявайте повече, защото там е далеч, можете да печелите пари без стрес. Можете да промените живота си само за 18 часа. свържете се по имейл (vasileiosmoinca@yahoo.com) за празен [ATM SMART CARD] днес и бъдете сред щастливците, които се възползват от тези карти.

    Имейл: vasileiosmoinca@yahoo.com

    Тази ПРОГРАМИРАНА празна ATM SMART карта е в състояние да хакне във всяка банкомат, навсякъде по света. Запознах се с тази BLANK ATM КАРТА, когато търсех кредитор за заем онлайн преди около месец .. Това наистина промени живота ми завинаги и сега мога да взема семейството си. Най-малко пари, които получавам за ден с тази карта, са около 5 500 евро. Всеки ден имам достатъчно пари, за да се грижа за семейството си. За подробности как да получите карта днес, изпратете имейл на хакерите на: vasileiosmoinca@yahoo.com

    ВідповістиВидалити
  23. Здраво, сите, јас сум Адрик Вадим што живеам во градот Курган, сакам да споделам со сите вас овде за тоа како г-дин Бенџамин ми помага со заем од 15.000.000,00 рубли за да започнам со испорака на пијалоци со храна после сè што работам неколку хотели овде во Курган само за да заработам за живеење, но жално ми се уште имав потешкотии да платам кирија, но благодарам на Бога сега што сум самовработен сега со 5 работници кои работат во мојата грижа. Само ако барате финансиска слобода, ве советувам да контактирате со г-дин Бенџамин со оваа е-пошта подолу и што е бројот на апликацијата. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити
  24. Здравейте

    Имате ли нужда от спешен заем, за да задоволите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000,00 до 50 000 000,00, ние сме надеждни, силни, бързи и динамични, без кредитен контрол и предлагаме 100% гаранция за чужд кредит през този период на трансфер.

    Имейл: ecofinance2020@gmail.com

    Имате ли нужда от пряк, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за кредит. Ние предлагаме заем от 3% лихва на достъпни цени за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез

    Имейл адрес: ecofinance2020@gmail.com

    За разбирането,
    Г-н Оскар
    ecofinance2020@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  25. Привіт усім. Я побачив коментарі людей, які вже отримали свою позику за рахунок чистого серця, і тоді я вирішив подати заявку відповідно до їх рекомендацій, і буквально кілька годин тому я підтвердив на своєму особистому банківському рахунку загальну суму 100 000 євро, яку я просив. Це дійсно чудова новина, і я раджу всім, хто потребує реальної позики, подати заявку через електронну пошту (elenanino0007@gmail.com). Я щасливий, що отримав позику, про яку я просив.

    ВідповістиВидалити
  26. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    ВідповістиВидалити
  27. “Я надзвичайно задоволений послугою позики пана Лі, і ваші пропозиції допомогли мені отримати дуже вигідну угоду на житло. Я був би радий рекомендувати ваші послуги своїм друзям, які шукають позику ».
    Не шукайте нікуди більше, якщо ви шукаєте позику. Містер Лі найкращий. Я настійно рекомендую його послуги. Найкраще, що я коли-небудь мав задоволення працювати з його низькою ставкою позики. ”Це містер Лі Контакт, якщо хтось тут шукає позику. Whatsapp: + 1-989-394-3740. & Електронна адреса: 247officedept@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  28. Здравейте

    Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

    Ние също така предоставихме заеми във всички валути с лихва 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез имейл на компанията: (accessloanfirm2030@gmail.com)

    Ако се интересувате, моля свържете се с нас на.

    Изпратете ни имейл на: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79258159150

    Относно
    Г-н Скот
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  29. Здравейте

    Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

    Ние също така предоставихме заеми във всички валути с лихва 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез имейл на компанията: (accessloanfirm2030@gmail.com)

    Ако се интересувате, моля свържете се с нас на.

    Изпратете ни имейл на: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79258159150

    Относно
    Г-н Скот
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  30. Кредитна компанія Sky Wealth, ми видаємо позики під процентну ставку 0%3%.


    Добрий день, панове.

    Ми є приватною компанією, і ми пропонуємо кредити за низькими процентними ставками, визначаючи, що сума кредиту становить від 100 мільйонів позик до 1000 євро кредиту для розвитку бізнесу: конкурентоспроможність краю / розширення бізнесу.

    (Номер Whatsapp: +79652625435)

    Ми пропонуємо різні види кредиту

    * Особисті позики (забезпечені та незабезпечені)
    * Бізнес -кредити (забезпечені та незабезпечені)
    * Кредит на консолідацію

    Без авансових зборів

    Ми вдячні вам за те, що знайшли час, щоб прочитати це оголошення. Для отримання додаткової інформації та запитань надішліть нам електронного листа сьогодні

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Ви також можете зв'язатися з нами через компанію

    веб -сайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

    Пані Мері Мейсон.

    ВідповістиВидалити
  31. Кредитна компанія Sky Wealth, ми надаємо позики під 3% відсотка 0f.

    Доброго ранку, пане/мамо.

    Ми є приватною компанією і пропонуємо кредити з низькими відсотковими ставками, з розміром кредиту від 100 мільйонів кредитної комісії 1000 євро на розвиток бізнесу: перевага / конкурентоспроможність розширення бізнесу.

    Ми пропонуємо різноманітні кредити

    * Особисті позики (під заставу та без застави)
    * Бізнес позики (під заставу та без застави)
    * Консолідаційний кредит

    Без авансових платежів

    Дякуємо, що знайшли час, щоб прочитати це оголошення. Для отримання додаткової інформації та запитів, будь ласка, напишіть нам сьогодні

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Ви також можете зв'язатися з нами через компанію

    веб-сайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

    Пані Мері Мейсон.

    ВідповістиВидалити
  32. Вам потрібна позика? Ви діловий чоловік чи жінка і потребуєте позики для розвитку свого бізнесу?? Чи потрібен капітал для відкриття бізнесу? Якими б не були ваші кредитні проблеми, ми прийдемо вам на допомогу, оскільки пропонуємо позики фізичним особам і компаніям за низькою та доступною процентною ставкою. Отримайте кредит сьогодні. Електронна пошта: edensmarianloanservices@gmail.com або WhatsApp +1 (725) 252‑2518

    ВідповістиВидалити
  33. Г-дин Педро неодамна ни помогна со заем кој го искористивме за да го прошириме нашиот бизнис. Процесот беше неверојатен! Тој беше во контакт со нас често за да се пријави и да не информира за тоа што се случуваше во текот на нашата отплата на заемот. Тој беше пријателски расположен и пристапен и секогаш можеше да ги разјасни прашањата што ги имавме. Имавме толку големо искуство работејќи со Педро!!
    Контактирајте со службеникот за заем Педро
    Е-пошта: pedroloanss@gmail.com
    WhatsApp: +18632310632

    ВідповістиВидалити
  34. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  35. Мене звуть пані Patricia Kingsman, ми є новими законними кредиторами 2023 року, і ми хочемо допомогти будь-якій організації, яка потребує фінансової допомоги, ми пропонуємо від 500 000,00 українських гривень до 5 000 000,00 українських гривень, а також ми надаємо позики в євро понад цю суму, тож якщо ви потрібна допомога, будь ласка, надішліть нам електронний лист на адресу: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, щоб ваша кредитна операція могла відбутися зараз, ви отримаєте свою позику протягом наступних 8 годин. Це швидкий і безпечний переказ без будь-яких затримок. Тому надішліть електронною поштою: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, якщо це цікаво

    Електронна адреса: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  36. Привіт всім,

    Ласкаво просимо в майбутнє! З кредитною компанією Patricia Kingsman отримати фінансування стало легко.

    Ви шукали варіанти фінансування для своїх нових бізнес-планів, Ви шукаєте позику для розширення свого існуючого бізнесу, Ви опинилися у невеликих проблемах із несплаченими рахунками, і ви не знаєте, куди піти чи куди звертатися до? Вам відмовили ваші банки? Кредитна компанія Patricia Kingsman. каже ТАК, коли ваші банки кажуть НІ. Зв’яжіться з нами, оскільки ми пропонуємо фінансові послуги за низькою та доступною процентною ставкою 2% для довгострокових і короткострокових позик (забезпечених і незабезпечених). Зацікавлені заявники повинні зв'язатися з нами для подальших процедур отримання кредиту.

    Послуги включають:

    * Автокредит
    * Кредит на житло
    * Кредит на вантажівку
    * Іпотечна позика
    * Позика на консолідацію боргу
    * Позика для бізнесу
    * Особистий кредит
    * Студентська позика.

    З кредитною компанією Patricia Kingsman. ви можете попрощатися з усіма своїми фінансовими кризами та труднощами, оскільки ми сертифіковані, надійні, надійні, ефективні, швидкі та динамічні.
    Електронна адреса: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    З повагою,
    Місіс Патриція Кінгсман

    ВідповістиВидалити
  37. Патриція, Бог благословить вас і вашу компанію

    Мене звуть Ігор Іванов. Я з Києва, Україна, мені нічого сказати. Будь-хто, кому потрібна справжня позика без вас обману, повинен подати заявку на Патріцію Кінгсман, тому що я подав заявку на позику в цій компанії сьогодні, прочитавши стільки хороших і чудових коментарів про цю компанію. Я подав заявку на позику, щоб сплатити свої борги, і все, що мені потрібно, це 50 000 євро, тому що я також використаю частину цих грошей, щоб заплатити дітям за навчання. Зараз, коли я пишу це в Інтернеті, я щойно отримав свою позику від цієї компанії сьогодні, і я такий щасливий, що ніколи не вірив, що колись знову буду щасливим, тому що я пройшов через багато, і я дякую Богу за Патрісію Кінгсман, Бог благословить її і його компанія за те, що вони посміхнули моє обличчя. Тож будь-хто в усьому світі з України та інших країн, кому потрібна позика, є вашим помічником, а компанією є Patricia Kingsman, будь-хто, хто подав заявку в кредитну компанію Patricia Kingsman, не матиме проблем, тому що ви отримаєте свою позику саме тоді, коли вона вам скаже. поштова адреса їхньої компанії Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Ще раз нехай Бог благословить вас, Патрісія Кінгсман, і нехай ви живете довго, щоб продовжувати допомагати людям.

    ВідповістиВидалити
  38. Мене звуть Mira Van Mulders, я з Донецька, Україна, я щойно отримала кредит від кредитної компанії Patricia Kingsman прямо зараз, і я чула про цю компанію, і я думала, що це фальшива компанія, але тепер я така рада, що ця компанія допомогла мені і На 100% ця компанія справжня, тож будь-кому, кому потрібна позика, це правильна компанія, щоб подати заявку. Відтепер я подав заявку на позику на мій бізнес у розмірі 250 000,00 євро, і ця компанія допомогла мені без затримок. Я такий щасливий, я свідчу про цю компанію, тому що я бачив, як це роблять інші люди, і я радий бути серед людей, які діляться свідченнями про те, як ця компанія допомогла мені, тому кожен, якщо вам потрібна справжня позика, ваш помічник тут. їхня контактна інформація: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Цікаві пропозиції

 
Створенно : ТребаСАЙТ
Copyright © 2013. PROгроші - All Rights Reserved
Design by hitsik