Заголовки новин :
Home » , » Бізнес 2013. Що буде актуально?

Бізнес 2013. Що буде актуально?

субота, 26 січня 2013 р. | 11:09


Щороку в сфері бізнесу відбуваються зміни. Якісь теми вмирають, якісь народжуються, деякі видозмінюються, відкриваючись із зовсім інших сторін. У цьому немає нічого дивного, все закономірно. Наше суспільство розвивається, потреби змінюються, а технології не стоять на місці.

Що ж буде з бізнесом у 2013 році? Які напрямки будуть актуальні? До чого краще не торкатися, а що можна спробувати починати вже зараз?

Так як наш сайт про актуальні бізнес ідеї , то ми намагаємося публікувати тільки те, що актуально тут і зараз.  Вся інформація досить свіжа, кваліфікована і вона здатна наштовхнути потенційного бізнесмена на щось нове. Ми не говоримо про те, що потрібно брати якусь ідею з нашого сайту і творити за допомогою неї свій бізнес в 2013 році. Швидше за все так просто це не вийде.

Можна, звичайно, взяти щось, що було зроблено в іншій країні і спробувати адаптувати напрямок вже в нашій країні. Ну тут дуже важко прорахувати рентабельність, оскільки все впирається в наш місцевий менталітет. Люди в різних країнах досить сильно відрізняються за характером, поведінкою і способах ведення справ. Тому, в ідеалі, потрібно знайомитися з ідеями, компілювати їх в своїй голові і в підсумку видавати готовий продукт, який буде здатний конкурувати на нашому російському ринку.Це не просто, так. Але якщо читає ці рядки спробує і у нього (вдруг!) вийде вийти на самоокупність, то ми буде вважати, що робили свій проект не дарма.

Так на які ж напрямки бізнесу варто подивитися в 2013 році?

Ми не будемо розглядати великий бізнес, пов'язаний з будівництвом, нерухомістю і нафтовими переробками. Залишимо це акулам бізнесу, які вже не один рік "в темі". Звернемо свій погляд у бік малого бізнесу, який зможе прогодувати не тільки вас, але і вашу родину. І навіть собаку.

Так як весь дрібний бізнес крутиться в середовищі індивідуальних підприємців, то в 2013 році варто звернути свою увагу на патенти. Викуп патенту у держави дозволяє позбавитися від сплати податків.Це досить нова схема, про яку мало хто знає, тому що не так багато видів діяльності, до яких прив'язується патент. Найближчим часом таких патентованих видів діяльності буде близько 50. За більш докладною інформацією можна звернутися в Мінекономрозвитку. Це занадто велике питання, щоб розглянути його в рамках даного матеріалу. Головне, знати, що є така можливість, яка є якоюсь пільгою для індивідуального підприємця.

Розглянемо кілька напрямів бізнесу, в які можна зануритися у 2013 році.

У сфері реклами по раніше будуть користуватися популярністю не зовсім звичайні рекламні площі.Наприклад, такий напрямок, як реклама в ліфтах. Такий вид реклами досить популярний останнім часом і не вимагає мільйонних вкладень. Реклама на моніторах у торгових і бізнес-центрах по колишньому дуже актуальна. Взагалі, високі технології в рекламному бізнесі дозволяють відкривати все нові і нові горизонти. Технологічна реклама приваблює людей своєю незвичайністю і викликає зацікавленість, на відміну, наприклад, від реклами по телевізору. Тому рекламний бізнес, зав'язаний на такого роду технологіях, безперечно буде приносити прибуток.

Не варто забувати і про послуги зв'язку . Покриття 3G, 4G мереж все більше і більше розширюється. І це можна використовувати. Інтернет доступний мало не в глухих лісах, і це можна використовувати з вигодою для себе. Так як у потенційних споживачів практично у кожного є мобільний телефон (у багатьох - смартфони), то можна використовувати QR-коди, наприклад, в якості квитків на будь-які заходи. Кафе та ресторани можуть використовувати мобільні технології для оплати замовленої їжі.Ринок розвивається дуже швидко і тут можна фантазувати, як душі завгодно.

З розвитком ринку Android-додатків популярний також бізнес по створенню цих самих додатків. У Google Play можна знайти дуже багато успішних прикладів, коли творці додатків заробили популярність і чимало грошей, створивши досить прості речі. При цьому не обов'язково бути програмістом. Достатньо мати в запасі готові ідеї і чітке технічне завдання, яке можна буде передати розробникам додатків під Android.

Підводячи підсумок, можна сказати, що сучасні технології дозволяють створювати бізнес з нуля, який вже через кілька місяців може вийти на самоокупність. Головне в цій справі мати в голові гарну, придатну бізнес ідею, яка вистрелить точно по цільовій аудиторії і зможе розвинутися до повноцінного малого бізнесу.
Поділитись :

0 коментарі:

Прокоментувати

вислови свою думку

Цікаві пропозиції

 
Створенно : ТребаСАЙТ
Copyright © 2013. PROгроші - All Rights Reserved
Design by hitsik