Заголовки новин :

Вишивка картин хрестиком - шедеври на тканині

пʼятницю, 1 березня 2013 р. | 06:50


Все нижче написане зацікавить людей творчих, схильних до рукоділля або ж просто людей, які цінують традиції і красиві речі, зроблені своїми руками. Багато хто не відмовилися б від картини на стіні свого житла. А картина, вишита хрестиком, прикрасить і додасть затишок навіть самому непоказному приміщенню. Тим більше, рукоділля останнім часом в ціні. Так що вишивка картин хрестиком актуальна ідея для тих, хто хоче працювати вдома, вміє і любить вишивати.

Досить запастися терпінням і матеріалами. Закупити тканину для вишивки. При чому не обмежуйтеся одним видом тканини - у Вас повинна бути і тканина з великим хрестом, і з більш дрібним.Не забувайте про домотканої тканини - будь-яка вишивка на такій тканині цінителями рукоділля будуть замовлені за високою ціною. Якщо у Вас є можливість і здатність, спокійно виготовляти таке полотно самостійно - цей варіант буде набагато вигідніше для Вас. Також вишивка картин хрестиком може вимагати і кольорове полотно. В залежності від схеми вишивки картини, основний фон може збігатися з кольором полотна для вишивки.

Щодо ниток, якими будуть вишиті картини, - це питання має бути добре обдуманий і спланований. Ні в якому разі в одній вишивці не повинні зустрічатися нитки різних виробників - цим Ви можете зіпсувати вигляд всього полотна. Якщо Ваше виробництво вже добре налагоджене, дуже зручно і вигідно для Вас буде замовляти нитки для вишивки безпосередньо у виробника. Таким чином Ви мінімізуєте ризик відсутності необхідного тону.
Самі схеми для вишивки картин можна знайти в інтернет-ресурсах або ж запозичити у наших мам і бабусь.Також існують багато організацій, які за окрему плату перетворюють бажаний малюнок в схему для вишивки. З часом, при наявності достатнього досвіду і майстерності, Ви можете робити це самостійно.

Розрахуйте приблизний витрата ниток для кожного виду тканини, для кожної техніки вишивки. Таким чином Ви зможете вивести приблизну формулу для розрахунку собівартості вашої роботи. До цієї вартості не забудьте додати вартість Вашої роботи, яка залежить від складності вишивки, від розміру картини і від багатьох другорядних чинників.


Тематику для картин вибирайте на свій смак - якщо Вам не принципово, що зображати на полотні, беріться за будь-яке замовлення. Або Ви можете звузити свою аудиторію, вишиваючи, наприклад, тільки ікони або пейзажі. Також не забудьте про дитяче напрямку. З часом, набуваючи досвіду, підвищуючи майстерність, можете вдосконалювати свої шедеври, додаючи в вишивку бісер, стрічки.


Для пошуку клієнтів можете використовувати інтернет, ЗМІ. Розміщуйте фотографії Ваших робіт і залишайте контактну інформацію про себе - і чекайте дзвінків. Повідомте своїм знайомим та родичам, що у Вас можна замовити вишиту картину - це теж хороша реклама.

Отже, якщо Ви запаслися матеріалами і терпінням і вишивка для Вас - улюблене хобі, - ця ідея саме для Вас!
Поділитись :

0 коментарі:

Прокоментувати

вислови свою думку

Цікаві пропозиції

 
Створенно : ТребаСАЙТ
Copyright © 2013. PROгроші - All Rights Reserved
Design by hitsik