Заголовки новин :

Пілінг рибками

понеділок, 25 лютого 2013 р. | 04:51


У наш час більшість людей не лише намагаються стежити за своїм здоров'ям, харчуванням і саморозвитком, але й приділяють достатньо серйозну увагу питанням зовнішнього вигляду. Напевно, саме тому всілякі установи сфери краси - перукарні, масажні, манікюрні кабінети - користуються такою популярністю. Якщо ви маєте свій власний бізнес у сфері краси, Але майже напевно можете бути впевнені у своєму майбутньому. Адже цей сегмент сфери послуг ніколи не застаріє і не втратить своєї актуальності.
Одні підприємці намагаються увійти в цей бізнес з власними послугами, інші відкривають цілі спеціалізовані центри краси . Останнім для успішної роботи і розвитку доводиться шукати хороших фахівців, готових працювати за зарплату або відсоток прибутку (другий варіант зустрічається частіше). Але сьогодні ми не станемо розповідати про відкриття подібного закладу. Мова піде про досить новою для нашої країни послузі, яку з давніх пір стали надавати багато великих SPA-центри. Ми маємо на увазі пілінг рибками . Головна перевага полягає в тому, що дана послуга може виступати в ролі відособленого (самостійного) бізнесу.

Що являє собою послуга пілінгу рибками?

Майже напевно ви бачили щось подібне під час поїздки на моря. Там подібна послуга зустрічається на кожному кроці. Для тих, хто не розуміє про що йде мова, розповімо детально.Процедура пілінгу рибками виглядає приблизно таким чином.

Дивилися фільми про кровожерливих піраній? Пілінг - приблизно те ​​ж саме, тільки з більш приємними наслідками. Клієнт під час процедури пілінгу опускає руки, ноги, голову або навіть все тіло в акваріум з теплою водою. Температура води в резервуарі становить близько 30 градусів за Цельсієм. У цьому ж акваріумі знаходиться величезне число дрібних тропічних рибок виду Гара Руфа. Їх там може бути від кількох сотень до кількох тисяч, залежно від розміру акваріума. У теплій воді шкіра людини стає дуже м'якою, навіть ороговілі мертві клітини починають відшаровуватися. А маленькі рибки як раз-таки харчуються цими мертвими (і непотрібними нам) шматочками шкіри. Зграйка Гара Руфа накидається на людину і протягом декількох хвилин очищають його шкіру від ороговілих клітин.

При цьому рибки абсолютно безпечні для здорових ділянок шкіри. Вони не входять до раціону цих унікальних створінь. Крім того, під час пілінгу рибки виділяють слину, в якій є фермент. Він сприятливо впливає на шкіру і робить її гладкою і пружною. Після пілінгу рибками шкіра клієнта відновлюється і омолоджується.

Дуже важливо і те, як клієнти реагують на покусування під час сеансу пілінгу рибками. За їх словами, це нагадує легкий масаж з пощипуванням. Загалом, дуже приємна процедура, яка призводить клієнтів у захват. Крім того, цей процес не має жодних протипоказань і є повністю безпечним. Навіть вода в резервуари подається через спеціальну систему фільтрів. Так що в її чистоті можна не сумніватися.

Як відкрити пілінг рибками?

Як бачите, процедура досить цікава і поки ще не занадто поширена в нашій країні. У багатьох містах ви не зустрінете жодного салону SPA-салону, в якому пропонують подібну послугу. Все це говорить про перспективи відкриття власного пілінгу рибками. Цікаво і те, що даний бізнес є відносно доступним і не вимагає великих фінансових вкладень.

Сьогодні на ринку можна знайти компанії, які продають комплекти всього необхідного для запуску бізнесу на пилинге рибками. Почати можна з одного акваріума з Гара Руфа.Устаткування одного робочого місця обійдеться приблизно в 2000 доларів. У цю суму увійде один акваріум з усіма необхідними системами очищення і підтримки температури води, дві-три сотні рибок Гара Руфа, інструкції та ветеринарне свідоцтво. Ніякими нормативними документами даний вид бізнесу не контролюється. А це означає, що немає необхідності отримувати якісь дозволи та ліцензії на здійснення діяльності.

Вам залишиться підшукати підходяще приміщення - підійде кабінет поряд з салоном краси або косметологічним кабінетом - і замовити хорошу рекламну кампанію.

Вартість одного сеансу пілінгу обходиться клієнтам в 100-300 гривень. При правильній організації окупається пілінг рибками досить скоро - від 6 до 12 місяців. Звичайно ж, перший час доведеться знайомити потенційних клієнтів з новою для них процедурою. Але, як тільки вони зрозуміють, що це таке і яку користь в собі несе, у ваш заклад вистоїться чергу. Бажаємо вам успішного бізнесу!
Поділитись :

0 коментарі:

Прокоментувати

вислови свою думку

Цікаві пропозиції

 
Створенно : ТребаСАЙТ
Copyright © 2013. PROгроші - All Rights Reserved
Design by hitsik