Заголовки новин :
Home » » Вирощування розсади

Вирощування розсади

субота, 16 лютого 2013 р. | 11:00


Останнім часом досить актуальним і рентабельним є бізнес з продажу розсади і різних рослин. 

Плюси: 

  1. Перевагою даного бізнесу є те, що ним може займатися як молода людина, так і пенсіонер. Основне, що потрібно - це деякі знання з вирощування різних рослин і бажання працювати. 
  2. Вирощування розсади у теплиці або ж на дому, є тим випадком, коли бізнес можна почати фактично з нуля.

Мінуси

  1. Сезонність. Цей бізнес повністю залежить від сезону, розглядати його як однеї й основне джерело доходу не має сенсу;
  2. Непередбачуваність результату, саджанці можуть зів'янути або ж не зійти, але з часом, Ви наберетеся досвіду і будете прекрасно обходити ці моменти.

Обладнання

  • дерев'яні або пластикові ящики;
  • інструмент для городу (лопата, сапка, тачка);
  • ємності, в яких Ви будете продавати саджанці, вони можуть бути і картонні, тоесть Ви самі можете їх виготовити;
  • насіння рослин;
  • добрива.

Також варто звернути увагу на те, що розсаду в основному вирощують або в приватній теплиці , або на дому, в спеціально відведеному для цього місцем. 

Найбільш популярними рослинами, які користуються великим попитом, є: помідори, огірки, перець, різні типи квітів. Але іноді бувають і екзотичні рослини, наприклад розведення акваріумних рослин , але в цьому випадку, необхідно мати зв'язки з зоомагазинів безпосередньо, так як на ринку Ви навряд чи реалізуєте такого роду товар.

Реалізація та вартість розсади

Про точну вартісті товару в різних регіонах точно сказати важко, але в невеликому місті в середньому Ви легко зможете продати один саджанець за 1-3 долара. А якщо поставити це на «конвеєр», то можна отримувати не погану надбавку до пенсії, або ж взагалі зробити цей бізнес одним з основних джерел доходу. 

Вирощування розсади - це тільки половина шляху, потрібно вміти їх правильно і швидко реалізовувати (продавати). Так найбільш популярним місцем для продажу саджанців є міські ринки. Але ідеальним місцем, може бути і територія дачних ділянок, куди приїжджають і займаються городництвом міські жителі. Я думаю, кожен з них купить по кілька саджанців для своєї грядки. Також оголошення про продаж можна розмістити у Вашій районній газеті. Вирощування розсади в домашніх умовах - це прибуткова бізнес ідея , яку можна побудувати майже без початкових вкладень, шкода тільки що це сезонно.
Поділитись :

0 коментарі:

Прокоментувати

вислови свою думку

Цікаві пропозиції

 
Створенно : ТребаСАЙТ
Copyright © 2013. PROгроші - All Rights Reserved
Design by hitsik