Заголовки новин :
Home » , , » Як відкрити ломбард

Як відкрити ломбард

четвер, 14 березня 2013 р. | 01:50

Якщо ви замислюєтеся про те, як відкрити ломбард, то вивчіть попит на дану послугу у вашому місті.Уточніть, яка кількість ломбардів відкрито, і в якій частині міста таких закладів немає. Тільки після цього можете готуватися до відкриття власного бізнесу, який йде корінням ще у 18 століття.

Після розвалу Радянського Союзу, в більшості міст почали з'являтися перші приватні ломбарди, які не менш затребувані в умовах безлічі кредитних організацій і банків, що видають кредити приватним особам. Але ломбард приймає коштовності і при цьому, видає відразу ж, на руки повнолітнім громадянам кредити. Зазвичай кредит видається на термін до місяця, але за бажанням клієнта ломбард можете пролонгувати договір позики.

Деякі ломбарди крім ювелірних виробів приймають побутову техніку і комп'ютера, проте для зберігання такої застави необхідно багато місця, тобто, додаткові приміщення, на відміну від зберігання ювелірних виробів. Кожен ломбард встановлює свою ставку на користування готівкою - аж до 25%.

БІЗНЕС-ПЛАН ЛОМБАРДУ

Перед відкриттям ломбарду, необхідно не тільки провести реєстрацію крединто-заставної установи, але й отримати ліцензію на нього діяльність. Ліцензію оформляє регіональний орган виконавчої влади, для чого необхідно заплатити 50 доларів.

Перш ніж отримувати ліцензію, необхідно обзавестися приміщенням - ви можете його придбати або ж орендувати, що найчастіше і роблять підприємці. Без приміщення, вам не отримати ліцензію на діяльність. Також необхідно придбати відповідне обладнання та забезпечити приміщення охоронною системою.

В останні роки почалися відкриватися ломбарди, що приймають на комісію, як хутряні вироби, так і автомобілі. Але для здійснення такої діяльності вам знадобиться холодильник - в першому випадку, а для прийому автомобілів - автостоянка, що пов'язано з додатковими витратами. Але, чим більше асортимент речей ваш заклад буде приймати на комісію, тим більше клієнтів у вас буде, а значить, і товарообіг буде набагато більшими.

Щоб прорекламувати свій заклад, вам достатньо розклеїти листівки в мікрорайоні міста, де розташований ломбард, а також роздати листівки своїм потенційним клієнтам. Можна провести рекламні кампанії в міських газетах. Окупність цього бізнесу становить не менше 2-х років, тому чим раніше ви приступите до широкомасштабної рекламі, тим раніше у вас стане більше постійних клієнтів.

В основному, ломбарди затребувані у населення напередодні свят і літніх відпусток. Але перш, ніж ви будете встановлювати процентні ставки своїм кредиторам, ознайомтеся, який пакет послуг пропонує ваш конкурент, бізнес якого розташований у цьому ж районі.Якщо ж ви знайшли прекрасне місце для свого ломбарду, і у вас поблизу немає конкурентів, то можете встановлювати навіть максимальну ставку за позикою - клієнти будуть і так ваші, як тільки дізнаються про відкриття ломбарду.

ЗАГАЛЬНІ ВИТРАТИ НА ВІДКРИТТЯ ЛОМБАРДУ, В ДОЛАРАХ

Приміщення - до 2 000
Устаткування - максимум 3000
Охорона і оплата праці, розрахована на 5 співробітників - максимум 6000
Програмне забезпечення для одного робочого місця - 500
Початкові інвестиції та витрати на рекламу - 51 000
Поділитись :

1 коментар:

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити

Цікаві пропозиції

 
Створенно : ТребаСАЙТ
Copyright © 2013. PROгроші - All Rights Reserved
Design by hitsik